Kłopoty z wieloświatem - Heller, Michał (Philosophical Problems in Science (Zagadnienia Filozoficzne w Nauce), 2008)
Recenzja książki: Universe or Multiverse?, red. Bernard Carr, Cambridge University Press, Cambridge 2007, ss. XVI+517.