Niezbędnik teoretyka i praktyka sztucznej inteligencji - Hohol, Mateusz (Philosophical Problems in Science (Zagadnienia Filozoficzne w Nauce), 2012)
Recenzja książki: Mariusz Flasiński, Wstęp do Sztucznej Inteligencji, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2011.