Gdzieś pomiędzy nauką a filozofią - Zyzik, Radosław (Philosophical Problems in Science (Zagadnienia Filozoficzne w Nauce), 2013)
Recenzja książki: Between Philosophy and Science, red. Michał Heller, Bartosz Brożek, Łukasz Kurek, Copernicus Center Press, Kraków 2012, ss. 255.