Can one serve two masters? - Trombik, Kamil Piotr (Philosophical Problems in Science (Zagadnienia Filozoficzne w Nauce), 2019)
Book review: Dominique Lambert, Ryzykowne spotkanie teologii z nauką, przeł. P. Korycińska, Copernicus Center Press, Kraków 2018, ss. 268.