O dwóch takich, co o nauce i wierze rozmawiali - Trombik, Kamil Piotr (Philosophical Problems in Science (Zagadnienia Filozoficzne w Nauce), 2017)
Recenzja książki: Ćwiczenia duszy, rozciąganie mózgu. Rozmawiają Jerzy Vetulani i ks. Grzegorz Strzelczyk, Wydawnictwo ZNAK, Kraków 2016, ss. 223.