Logika niedogmatyczna - Piechowicz, Robert (Philosophical Problems in Science (Zagadnienia Filozoficzne w Nauce), 2005)
Recenzja książki: Ryszard Wójcicki, Wykłady z logiki z elementami teorii wiedzy, Scholar, Warszawa 2003, ss. 296.