Bóg i czas - Mścisławski, Łukasz (Philosophical Problems in Science (Zagadnienia Filozoficzne w Nauce), 2008)
Recenzja książki: William Lane Craig, Time and Eternity. Exploring God’s Relationship to Time, Crossway Books, Wheaton, Illinois, A Division of Good News Publishers, 2001, s. 272.