Karta z historii kosmologii - Heller, Michał (Philosophical Problems in Science (Zagadnienia Filozoficzne w Nauce), 2011)
Recenzja książki: Simon Mitton, Fred Hoyle. A Life in Science. Cambridge University Press, Cambridge 2011, ss. XI + 369.